ABM ongediertebestrijding            06-20523889

              

Ongedierte 

Start
Ongedierte
Samenwerking
Producten
Media
Algemene voorw.
Bedrijfsgegevens

   

 

ABM Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in ongediertebestrijding, tegenwoordig wordt er veel gesproken over plaagdierbeheersing. Aangezien de branche liever "beheerst middels wering" in plaats van "het bestrijden ervan" wordt er binnen onze bedrijfstak gesproken over deze term. Al begrijpen wij dat het nog jaren zal duren voor dit herkenbaar is voor u. Uiteraard is de site www.abmplaagdierbeheersing.nl actief, maar ... gebruiken wij voorlopig nog www.abmongediertebestrijding.nl

Een offerte voor ongedierte in de regio Utrecht is voor particulieren en bedrijven kosteloos. Indien u een behandeling laat uitvoeren door ABM ongediertebestrijding. Bent u gevestigd buiten de regio dan is dit in overleg.

Een inspectie kunt u tegen een vergoeding door ABM ongediertebestrijding laten uitvoeren, als u een woning gaat (ver)kopen en u vermoedt dat er houtworm en/of boktor in aanwezig is. Indien een behandeling door ons wordt uitgevoerd, ontvangt u een garantiecertificaat met 10 jaar garantie op de behandelde delen.

Vanaf 1 januari 2017 zijn er strengere eisen m.b.t. het bestrijden van ratten buitenom gebouwen en voedsel opslagplaatsen. ABM voldoet aan deze eisen en verwijst u voor informatie naar de button "samenwerking".

 
Zwarte rat  Bruine rat  Huismuis Papiervisje Zilvervisje Wesp / Wespennest
Duitse kakkerlak Oosterse kakkerlak Houtworm Huisboktor Mier Bij / Bijenvolk
      
Mol Vlieg Motmug Spin Vlo Duif

Veel insecten en geleedpotigen staan niet genoemd op onze website, daar het er teveel zijn om op te noemen. Denkt u hierbij aan: bedwantsen, krekels, kevers, motten, huisstofmijt en muggen. Uiteraard proberen wij altijd een oorzaak te vinden en daarna een passende oplossing voor u te zoeken.

 
Voor verdere informatie of op en aanmerkingen over deze site kunt u een e-mail zenden ("Bedrijfsgegevens").
©2010 ABM ongediertebestrijding (MB)
Laatst gewijzigd:
21/09/17

 

bullet NL: Gebruik van beeld of tekst is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ABM ongediertebestrijding.
bullet UK: Use of images or text from this website is prohibited without prior written consent of ABM ongediertebestrijding.
bullet DE: Verwendung von Bildern oder Text aus dieser Website ist ohne vorherige schriftliche Zustimmung der ABM ongediertebestrijding nicht erlaubt.
bullet FR: Tout usage non autorisť de photo ou de texte est interdit ecrit prealable de ABM ongediertebestrijding tous droits reserves.

Acquisitie naar aanleiding van deze website wordt niet op prijs gesteld.